Fönsterputsning

– släpp in ljuset

Rena fönster är ofta tecken på ett välordnat hem eller företag. Samtidigt är många människor kluvna när det gäller att putsa dem. Det kan upplevas svårt och tidskrävande beroende på fönstrens konstruktion och utformning. Ibland till och med lite farligt om man ska hänga ut på högre höjder. Vi fixar det i stället.

Våra medarbetare är proffs. De tar hand om stänk, smutsränder och annat som skymmer sikten. Både invändigt och utvändigt. I tjänsten ingår också avtorkning av fönsterkarmarna. Du kan själv bidra genom att plocka undan saker på fönsterbrädan och hängande föremål i fönstret.

Hur det fungerar

[[[["field26","equal_to","Bor\u00e5s"]],[["email_to",null,"stad.boras@proassistans.se"]],"and"],[[["field26","equal_to","Falkenberg"]],[["email_to",null,"stad.fbg@proassistans.se"]],"and"],[[["field26","equal_to","Halmstad"]],[["email_to",null,"stad.hstd@proassistans.se"]],"and"],[[["field26","equal_to","Helsingborg"]],[["email_to",null,"stad.hbg@proassistans.se"]],"and"],[[["field26","equal_to","H\u00e4ssleholm"]],[["email_to",null,"stad.hlm@proassistans.se"]],"and"],[[["field26","equal_to","Kungsbacka"]],[["email_to",null,"stad.gbg@proassistans.se"]],"and"],[[["field26","equal_to","Laholm"]],[["email_to",null,"stad.hstd@proassistans.se"]],"and"],[[["field26","equal_to","Malm\u00f6"]],[["email_to",null,"stad.syd@proassistans.se"]],"and"],[[["field26","equal_to","Trelleborg"]],[["email_to",null,"stad.syd@proassistans.se"]],"and"],[[["field26","equal_to","Varberg"]],[["email_to",null,"stad.fbg@proassistans.se"]],"and"],[[["field26","equal_to","\u00c4ngelholm"]],[["email_to",null,"stad.syd@proassistans.se"]],"and"]]
1 Step 1

Gör en intresseanmälan

på fönsterputsning

Namn
Tel
Postort
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Denna intresseanmälan är ej bindande i något avseende. För priser och försäljningsvillkor klicka här.

Hemstädning

Ärendeservice

Gräsklippning

Rabattvård

Strykning

Robotunderhåll