Startsidan Pro Assistans Trädgård Pro Assistans Städ/ / Hushåll
  STARTSIDAN PRISER KVALITET / MILJÖ I FOKUS SKATTEAVDRAGET
     
 

Med fokus på kvalitet och miljö!

 
 

Kvalitet och Miljö är viktiga ledord för oss!

Våra kunder förväntar sig ett väl utfört arbete och vi är måna om att leva upp till detta och miljön finns hela tiden i våra tankar.


Kvalitet
ur vårt perspektiv
Alla trädgårdar och hem har olika förutsättningar och våra kunder har olika önskemål. Vi är lyhörda för detta och gör vårt yttersta för att du som kund ska känna att du köper högsta kvalitet när du anlitar oss och att vi tar hand om din trädgård och ditt hem på just det sätt som du önskar.

Till vår hjälp har vi kunnande och de rätta arbetsredskapen. I vårt kvalitetstänkande ingår även att vår personal är kontrollerad mot polisens belastningsregister - för din tryggghet.

Miljö ur vårt perspektiv
Vi har förståelse för att livsmiljön är viktig för våra kunder. Vi sätter därför våra kunders önskemål i centrum och utformar vår service utifrån detta.

Vi står också inför globala utmaningar när det gäller allas vår miljö. Detta gör att vi, utan avkall på kvalitet, arbetar på ett miljömässigt hållbart sätt.

Vårt miljötänkande resulterar bl.a. i att:

- Våra arbetsfordon uppfyller redan idag utsläppskraven i enlighet med den kommande standarden EU 4/III.

- Vi använder i största möjliga mån biologiskt nedbrytbara produkter.

- Vi planerar våra arbetsdagar efter principen "minsta möjliga användning av arbetsfordon".

- Stora delar av vår motorburna redskapspark är Svanenmärkt och vid nyinförskaffning väljer vi redskap med miljön i åtanke.

- Till våra motorburna arbetsredskap använder vi Aspen miljöbränsle.

 

 


 

Copyright 2008-2017 - Pro Assistans Sverige AB. Pro Assistans bedriver verksamhet i följande kommuner: Alingsås, Bollebygd, Borås, Falkenberg, Göteborg, Halmstad,

Helsingborg, Härryda, Hässleholm, Kristianstad, Kungsbacka, Kungälv, Landskrona, Laholm, Lerum, Lund, Malmö, Mölndal, Partille, Svenljunga, Varberg, Ängelholm

och Öckerö. Med reservation för felskrivningar.