Startsidan
  STARTSIDAN PRISER KVALITET / MILJÖ I FOKUS SKATTEAVDRAGET
     
 

Om Pro Assistans Sverige AB

 
 
Hushållsnära tjänster anpassade efter dina behov!


Vi på Pro Assistans erbjuder trädgårds-, städ- och hushållstjänster anpassade efter varje kunds specifika behov. Företaget grundades i Falkenberg, huvudkontoret är placerat i Göteborg och vi utökar vår verksamhet till allt fler orter.

Pro Assistans affärsidé
Att till såväl privatpersoner som företag erbjuda högkvalitativa tjänster inom konventionella servicebranscher som t.ex. städ/hushåll och trädgårdsskötsel.


Pro Assistans arbetar aktivt med miljötänkande och kvalitet. Dessa två i kombination har byggt våra värderingar, medarbetaranda och det är också detta som vi kontinuerligt bygger vår framgång på.

Marknad
Servicetjänster inom den privata sektorn har under 2009 befunnit sig i mycket stark tillväxt, mycket på grund av skatteavdraget som berör hushållsnära tjänster. Skatteavdraget innebär i korthet att vi för privatpersoner och under vissa förutsättningar kan dra av halva arbetskostnaden direkt på fakturan. Därefter tar vi hand om kommunikationen med Skatteverket - allt för att underlätta för dig som kund. Detta innebär att du som kund till en väldigt förmånlig kostnad kan nyttja hushållsnära tjänster och satsa mer på dig själv och dina intressen.

Även utan skatteavdraget kan vi konstatera att efterfrågan på de tjänster vi erbjuder är ständigt ökande. Allt fler privatpersoner ser mervärdet i att kunna ägna sin fria tid åt kvalitetstid istället för att ta hand om sysslor som städning, strykning, fönsterputsning och löpande underhåll av trädgården.

 

 


Medarbetare
Signifikant för Pro Assistans anställda är att de är kompetenta och motiverade att arbeta med service för att underlätta vardagen för andra människor. Ett högt engagemang värdesätts såväl från företaget som av våra kunder och Pro Assistans har en ständig ambition att bli bättre. Som ett led i vårt kvalitetsarbete genomgår alla anställda en noggrann bakgrundskontroll där vi säkerställer att du som kund kan känna dig trygg med våra medarbetare.

Vår erfarna personal har också tillgång till de rätta arbetsredskapen och är försäkrade som sig bör. Med andra ord - trädgårdar, hem och kontor där vi arbetar är i säkra händer.

Pro Assistans Trädgård
Pro Assistans Trädgård är ett kvalitetskonceptet för grönyte- och trädgårdstjänster.

Exempel på tjänster som vi utför är gräsklippning, kantklippning, vertikalskärning, rabattvård och träd/växt-beskärnng.

Pro Assistans Städ/Hushåll
Pro Assistans erbjuder förstklassiga tjänster inom städ / hushåll till såväl företag som privatpersoner.

Exempel på tjänster som vi utför är fönsterputsning, veckostädning, storstädning, flyttstädning, byggstädning, Ärendeservice m.m.


 


Läs mer om våra Städ/Hushåll-tjänster >>

Läs mer om våra Trädgård-tjänster >>

Läs mer om Skatteavdraget >> 

Företagsuppgifter

Pro Assistans Sverige AB

Org-nr. 556747-6717

Vi innehar F-skatt

Huvudkontor / Regionkontor Väst

Gruvgatan 33, 421 30 Västra Frölunda

Regionkontor Syd

Södra Bulltoftavägen 51, 212 22 Malmö

Växel och kundtjänst

Tel. 0771 - 98 40 00

E-post: info@proassistans.se

 

 

 

Copyright 2008-2017 - Pro Assistans Sverige AB. Pro Assistans bedriver verksamhet i följande kommuner: Alingsås, Bollebygd, Borås, Falkenberg, Göteborg, Halmstad,

Helsingborg, Härryda, Hässleholm, Kristianstad, Kungsbacka, Kungälv, Landskrona, Laholm, Lerum, Lund, Malmö, Mölndal, Partille, Svenljunga, Varberg, Ängelholm

och Öckerö. Med reservation för felskrivningar.