Starta eget företag - nu med omsättningsgaranti!

– Har du funderat på att starta eget företag?

– Delar du våra värderingar som bygger på kvalitets- och miljötänkande?

Som du säkert känner till är Pro Assistans ett koncept där rätt person kan vara med och driva sitt egna företag under koncepten Pro Assistans Trädgård eller Pro Assistans Städ/hushåll. Områden som är på starkt frammarsch och med stark tillväxt. Med dessa två koncept kan vi erbjuda våra kunder hjälp i både hemmet och trädgården.

Pro Assistans-kedjan står för miljömässighet och kvalité. Det genomsyrar allt vi gör. Det är bland annat sådana värderingar, tillsammans med rätt personer, som bygger vår gemensamma framgång.

Är du blivande franchisetagare i Pro Assistans Trädgård-kedjan?

Pro Assistans är ständigt på jakt efter personer som i kedjans gemenskap vill bygga upp en lokal Pro Assistans-verksamhet. Som franchisetagare i Pro Assistans Trädgård-kedjan ägnar du dig huvudsakligen åt kunderna på ditt distrikt. Våra centrala funktioner för bl.a. administration, marknadsföring och kundtjänst möjliggör detta för dig. Du blir del i ett koncept som garanterat ger dig den professionella framtoning och de värderingar som du förtjänar.

Du kan vara rätt person för oss om du

… delar våra värderingar
… är service och kvalitetsfokuserad
… är ordningssam och strukturerad
… har dokumenterad erfaranhet av trädgårds/grönyte-skötsel
… gillar kundkontakten
… är stresstålig

För oss på Pro Assistans är säkerheten och tryggheten för våra kunder oerhört viktig. För att garantera trygghet har vi ett system som innebär att alla som kommer vidare i urvalet att bli en del av Pro Assistans måste godkänna att Pro Assistans genomför en bakgrundskontroll som görs i samarbete med ett företag inom säkerhetsbranschen. Kontrollen är något djupare än enbart kontroll mot brottsregistgret.

Vårt väldokumenterade koncept underlättar för dig att få eventuella krediter vid uppstarten av din verksamhet men det är av vikt att du har en stabil ekonomi och ett visst eget startkapital.

Omsättningsgaranti

Vårt koncept är beprövat och vi vet att rätt person har mycket bra förutsättning att starta en framgångsrik Pro Assistans-enhet. Detta innebär att vi, när vi godkänt dig som franchisetagare, också kan ge dig garantier att du får igång din verksamhet på ett bra sätt. Om du efter 6 månader med vår hjälp ändå inte uppnått en förutbestämd omsättning återbetalar vi halva den avgift som du betalt för inträdet i konceptet. Detta innebär att du kan vara säker på att vi verkligen gör allt vi kan för att din verksamhet snabbt ska ta fart.

Känns det fortfarande intressant?

Ta då några minuter att fylla i intresseanmälan nedan så kommer vi att ta kontakt med dig inom kort.

[[[["field26","equal_to","Bor\u00e5s"]],[["email_to",null,"stad.boras@proassistans.se"]],"and"],[[["field26","equal_to","Falkenberg"]],[["email_to",null,"hans.lundahl@proassistans.se"]],"and"],[[["field26","equal_to","Halmstad"]],[["email_to",null,"stad.hstd@proassistans.se"]],"and"],[[["field26","equal_to","Helsingborg"]],[["email_to",null,"stad.hbg@proassistans.se"]],"and"],[[["field26","equal_to","H\u00e4ssleholm"]],[["email_to",null,"stad.hlm@proassistans.se"]],"and"],[[["field26","equal_to","Kungsbacka"]],[["email_to",null,"stad.gbg@proassistans.se"]],"and"],[[["field26","equal_to","Laholm"]],[["email_to",null,"stad.hstd@proassistans.se"]],"and"],[[["field26","equal_to","Malm\u00f6"]],[["email_to",null,"stad.syd@proassistans.se"]],"and"],[[["field26","equal_to","Trelleborg"]],[["email_to",null,"stad.syd@proassistans.se"]],"and"],[[["field26","equal_to","Varberg"]],[["email_to",null,"stad.fbg@proassistans.se"]],"and"],[[["field26","equal_to","\u00c4ngelholm"]],[["email_to",null,"stad.syd@proassistans.se"]],"and"]]
1 Step 1
Namn
Address
Tel
Ålder
Nuvarande sysselsättning
0 /
Beskriv kortfattat varför du vill bli franchisetagare
0 /
På vilken ort vill du etablera din verksamhet?
Övriga kommentarer
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right